Pereiti į pagrindinį turinį

M.Hummelsas: nebijome nė vieno priešininko

2011-08-23 14:52
Vokietijos čempionų Dortmundo „Borussia“ klubo gynėjas M.Hummelsas pareiškė, kad klubas nebijo jokių varžovų.

Vokietijos čempionų Dortmundo „Borussia“ klubo gynėjas Matsas Hummelsas pareiškė, kad jo atstovaujama ekipa nekantriai laukia šio sezono UEFA Čempionų lygos grupių etapo burtų ir teigia nebijanti jokių varžovų.

Rugsėjo 13 dieną startuojančio Čempionų lygos turnyro dalyviai – beveik aiškūs. Tačiau komandos dar nėra burtų keliu suskirstytos į grupes ir nežinia kam prieš ką teks kovoti. Aišku tik viena – tos pačios šalies ekipų vienoje grupėje nebus.

„Mes tikimės patekti į stiprią grupę, kurioje tektų konkuruoti, tačiau taip pat į tokią, kurioje būtų šansas patekti į kitą etapą. Internete skaičiau, jog įmanoma, kad pateksime į grupę, kurioje teks rungtis su „Manchester City“, Madrido „Real“ ir „Milan“. Kodėl gi ne?“, - pasitikėjimu savimi tryško Hummelsas.

Gynėjui antrino ir jo komandos draugas Marcelas Schmelzeris, kuris taip pat nebijo Čempionų lygos burtų, kad ir kokie jie bebūtų: „Mes nebijome nieko. Tiesiog norime būti laimingi, todėl kovosime prieš bet ką“.

Čempionų lygos grupių etape burtų traukimas vyks šį ketvirtadienį (rugpjūčio 25 dieną), kaip įprasta Monake. Prieš jį vyks „Barcelona“ ir „Porto“ klubų spaudos konferencijos, kurie susigrums penktadienį UEFA Super taurės rungtynėse.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų