Pereiti į pagrindinį turinį

Šokėjų išleistuvių kruizas

2011-08-20 22:08
Netrukus prasidėsiančio LNK projekto "Kviečiu šokti" dalyviai nutarė paskutinįkart prieš startą gerai pasilinksminti.

Netrukus prasidėsiančio LNK projekto "Kviečiu šokti" dalyviai nutarė paskutinįkart prieš startą gerai pasilinksminti. "Išleistuves" į eterį jie atšventė sostinėje, laivu "Ryga" išsileidę į šurmulingą kruizą Nerimi.

Būrys išsipusčiusių projekto dalyvių ir šokėjų, paraginti "Kviečiu šokti" vedėjų Rolando Vilkončiaus ir Rasos Velijevaitės, kėlė tostus už laukiančią sėkmę, lingavo pagal prancūzišką muziką ir išsitraukė porų numerius.

Ne prasčiau linksminosi netrukus "netyčia" krante pastebėti likę projekto dalyviai: šokėjas Andrius Butkus ir Erika Vitulskienė įsitvėrę meškeres bandė žvejoti, virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas su partnere Rolanda Maniuškaite ruošėsi laimikį kepti, o orų mergaitė Karolina Liukaitytė su partneriu Dainiumi Dimša vaizdavo besideginantys.

Didžiausia staigmena kruizo dalyvių laukė prie Baltojo tilto – čia kateriu atskuodė "Kviečiu šokti" komisijos narė Ieva Šimukauskienė. Nesislapstydama nuo smalsuolių akių ji romantiškai leido laiką, su mylimu šokėju Adomu Norkūnu įsitaisiusi po nertu skėčiu.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų