Pereiti į pagrindinį turinį

M.Laaras pažadėjo šaudyti tuos, kurie puls Estijos valstybę

2011-08-23 14:53
Gynybos ministras Martas Laaras pokalbių svetainėje parašė, kad visi, kurie puls Estijos valstybę, bus nušauti, rašo antradienį laikraštis "Eesti Paevaleht".

Gynybos ministras Martas Laaras po incidento Gynybos ministerijoje parašė Estijos studentų sąjungos (ESS) pokalbių svetainėje, kad visi, kurie puls Estijos valstybę, bus nušauti, rašo antradienį laikraštis "Eesti Paevaleht".

"Puolantys Estijos valstybę turi būti nušauti, ir aš garantuoju tai ir ateityje", - parašė ESS pokalbių svetainėje dešiniosios "Tėvynė" ir "Res Publica" (IRL) sąjungos pirmininkas, gynybos ministras M.Laaras po susišaudymo Gynybos ministerijoje, per kurį žuvo įsibrovęs į Gynybos ministeriją Karenas Drambjanas.

Laikraščio duomenimis, ESS pokalbių svetainėje vyko pasikeitimas nuomonėmis dėl to, kodėl M.Laaras pabrėžia naujienų laidose, kad K.Drambjanas priklauso Estijos jungtinei kairiajai partijai.

Komentuodamas šiuos klausimus M.Laaras parašė, kad Kairiajai partijai žinomas aiškus ženklas, ko norėjo Drambjanas - "Nužudyti visą Gynybos ministeriją".

M.Laaras taip pat pažymėjo, kad K.Drambjanui tai nepavyko, nors jis turėjo pakankamai priemonių, bet Estijoje buvo veikiama geriau nei Utiojos saloje Norvegijoje, ir G.Drambjanui buvo užkirstas kelias.

M.Laaras "itin pasipiktino jam pateikiamais kaltinimais", nes jis išdėstė savo poziciją akademinės organizacijos vidaus sistemos pokalbių svetainėje, kur vyko pasikeitimas nuomonėmis.

Į laikraščio klausimą, ar ministras įsakė nužudyti K.Drambjaną per incidentą Gynybos ministerijoje, M.Laaras pabrėžė , kad negalėjo duoti ir nedavė jokių įsakymų per policijos operaciją.

"Įžvelgiama "Eesti Paevaleht" klausimuose hipotezė yra melaginga", - sakė gynybos ministras.

Laikraštis pavadino tai, ką M.Laaras parašė ESS, "siaubingu".

Leidinys taip pat apklausė kai kuriuos šalies viešosios nuomonės lyderius, kurie itin kritiškai atsiliepė apie tai, ką parašė M.Laaras.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų