Pereiti į pagrindinį turinį

„Bonum Publicum“ pristato naują gyvybės draudimo rūšį

2011-12-19 14:30
„Bonum Publicum“ pristato naują gyvybės draudimo rūšį
„Bonum Publicum“ pristato naują gyvybės draudimo rūšį / Tomo Urbelionio (BFL) nuotr.

Gyvybės draudimo bendrovė „Bonum Publicum“ klientams pristato  naują draudimo rūšį – Universalų gyvybės draudimą su garantuotomis palūkanomis. Naujasis draudimo produktas leidžia suderinti finansinę paramą nelaimės atveju ir taupymą, gaunant fiksuotas metines palūkanas. Pasibaigus draudimo sutarties terminui, išmokamas visas sukauptas kapitalas kartu su garantuotomis palūkanomis, o investicijoms jas viršijus – dar ir papildoma pelno dalis.

„Naująjį produktą pasiūlėme atsižvelgdami į klientų poreikius, kurie pageidauja ne tik plačių draudimo apsaugos pasirinkimo galimybių, bet ir garantijų, kad jų kaupiamasis kapitalas nemažės. Ši paslauga itin aktuali tiems klientams, kurie nelinkę toleruoti net ir nedidelės investicijų vertės sumažėjimo“, – sakė „Bonum Publicum“ direktorė Rasa Vasilienė-Vasiliauskienė.

Pasak R.Vasilienės-Vasiliauskienės, gyvybės draudimas – ilgalaikė investavimo ir taupymo priemonė, todėl natūralu, kad per daugelį metų keičiasi žmogaus šeiminė padėtis, finansinė situacija, kitos aplinkybės. Todėl „Bonum Publicum“ naujame gyvybės draudimo produkte sudaro galimybę lanksčiai tvarkyti savo gyvybės draudimo sutartį, nuolat priderinant ją prie savo gyvenimo situacijos ir poreikių.

Viena Universaliojo gyvybės draudimo su garantuotomis palūkanomis sutartimi galima apdrausti visus šeimos narius, kas yra pigiau nei sudarant atskirą draudimo sutartį kiekvienam šeimos nariui. Tokia draudimo sutartis yra labai lanksti, visas jos sąlygas galima keisti, keičiantis draudėjo gyvenimo situacijai bei poreikiams: į draudimo sutartį įtraukti naujus apdraustuosius, pvz. sutuoktinį ar gimusį vaiką, didinti draudimo sumas, pasirinkti papildomus draudimo objektus, keisti draudimo įmokos dydį ir kt.

Tuomet, kai labai reikia pinigų, yra galimybė draudimo sutarties galiojimo laikotarpiu atsiimti dalį sukaupto kapitalo, nenutraukiant draudimo sutarties. Pasikeitus draudėjo finansinei situacijai, galima sumažinti draudimo įmoką arba laikinai nutraukti draudimo įmokų mokėjimą, draudimo sutarčiai liekant galioti.

„Taigi, mūsų naujasis draudimas sujungia geriausias dviejų skirtingų produktų savybes: universaliojo gyvybės draudimo su kintančiu kapitalu užtikrinamą lankstumą bei klasikinio gyvybės draudimo siūlomas garantuotas palūkanas. Tikime, kad šis patogus ir lankstus draudimas bus aktualus ir naudingas mūsų klientams“, - pažymėjo R. Vasilienė-Vasiliauskienė.

100 proc. gyvybės draudimo bendrovės „Bonum Publicum“ akcijų valdo Ūkio bankas. „Bonum Publicum“ prisiimtos rizikos yra perdraudžiamos didžiausioje pasaulyje perdraudimo bendrovėje MUNICH RE.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų