Didžiausio šalyje restoranų tinklo „Čili“ padalinių darbuotojai varžysis konkurse kurdami patiekalus ir gėrimus. Atsižvelgiant į restoranų svečių pageidavimus pagaminti kūriniai vėliau papildys restoranų meniu, o nugalėtojai bus apdovanoti solidžiomis piniginėmis premijomis.
Geriausio gėrimo bei patiekalo konkurse „Čili Kaimas“, „Čili Pica“, „Čili Kinija“ ir „Tokyo“ restoranų padaliniai varžysis tarpusavyje. Tačiau į procesą stengiamasi įtraukti ir restoranų lankytojus. Būtent į jų išsakytus pastebėjimus, pageidavimus privalės atsižvelgti konkurso dalyviai.
„Šia akcija tikimės padidinti darbuotojų motyvaciją, kūrybiškumą bei kiekvieno restorano komandinę dvasią, nes konkurse dalyvaus visas padalinio kolektyvas – tiek gėrimą ar patiekalą kuriantys, tiek jį parduodantys darbuotojai. Be to, „Čili“ restoranų darbuotojams tai puiki proga kasdieniame darbe realizuoti savo kūrybinius polėkius. Tuo pačiu stengiamės glaudinti ryšius su savo svečiais“, - sakė bendrovės „Čili Holdings“ generalinis direktorius Igoris Baikovskis.
Prie konkurso prisijungę „Čili“ restoranų tinklo lankytojai – iki gruodžio pradžios atėjusieji pavalgyti anketoje gali pasiūlyti, kokį gėrimą ar patiekalą galėtų sukurti restorano kolektyvas, o gal turės konkretų pageidavimą, koks patiekalas turi papildyti restoranų meniu.
„Šis konkursas mums užtikrins grįžtamąjį ryši su klientais, suteiks galimybę geriau sužinoti, kokių patiekalų ir gėrimų pasigenda mūsų svečiai. Pagal jų pageidavimus pagaminti gėrimai ir patiekalai jau kitąmet pasirodys mūsų restoranų valgiaraščiuose“, - teigė I. Baikovskis.
Jau tradiciniu tapęs „Čili“ padalinių konkursas sulaukia didžiulio darbuotojų susidomėjimo. Tai puiki galimybė pademonstruoti savo profesinius gebėjimus tiek maisto gaminimo, tiek pardavimų srityse.
Naujausi komentarai