Pereiti į pagrindinį turinį

Lietuvos futbolo klubų žaidėjai metami iš namų, neturi ką valgyti

2011-09-20 19:31
Lietuvos futbolo klubų žaidėjai metami iš namų, neturi ką valgyti
Lietuvos futbolo klubų žaidėjai metami iš namų, neturi ką valgyti / fkmazeikiai.lt

Vietoj suplanuotų A lygos rungtynių Alytaus “Dainavos” futbolininkai surengė lengvą treniruotę, nes Mažeikių ekipa žaisti čempionato rungtynių neatvyko. Mažeikiškiai taip išreiškė protestą dėl jiems susidariusių didžiulių skolų.

Prieš pusmetį A lygos licenciją gavęs Mažeikių klubas, kaip ir dar beveik pusė Lietuvos aukščiausio diviziono ekipų yra nemokus, tačiau žadėtų nuobaudų nei Mažeikiai, nei tie kiti klubai nusulaukė.

Kovo 9 dieną vykusioje priešsezoninėje spaudos konferencijoje Lietuvos futbolo federacijos prezidentas Liutauras Varanavičius pažadėjo, kad klubų finansinė veikla bus tikrinama kas ketvirtį, o nemokiems klubams grės netekti taškų.

Vos po antrojo čempionato turo grėsmė bankrutuoti iškilo Klaipėdos Atlanto ekipai – žaidėjams buvo nemokami atlyginimai, į Vilnių ekipa išvyko tik pagelbėjus “Žalgirio” vadovams.

Vėliau su finansinėmis problemomis susidūrė Klaipėdos ir Šiaulių klubai, galiausiai atėjo eilė ir Mažeikiams. Žaidėjai metami iš nuomuojamų butų, neturi už ką pavalgyti.

Federacijos vadovas L.Varanavičius prieš sezoną žadėjo, kad darys viską, jog nemokūs klubai būtų baudžiami, tačiau dabar žaidėjai juo nebetiki ir kaltina federaciją neginančia žaidėjų.

Už neatvykimą į Alytų merdintis Mažeikių klubas sulauks ne tik techninio pralaimėjimo, tačiau ir finansinės baudos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų