Pereiti į pagrindinį turinį

V.Romanovas: futbolui iškyla Šekspyro klausimas „būti ar nebūti?“

2011-11-07 01:46
V.Romanovas: futbolui iškyla Šekspyro klausimas „būti ar nebūti?“
V.Romanovas: futbolui iškyla Šekspyro klausimas „būti ar nebūti?“

Lietuvos bankininkas ir Škotijos Edinburgo „Hearts“ futbolo klubo savininkas Vladimiras Romanovas patikino klubo atstovus, kad ir toliau palaikys klubą, o „Hearts“ atstovai, savo ruožtu, paneigė žiniasklaidoje pasirodžiusius gandus, esą klubas išparduoda žaidėjus.

„Septynerius metus tikėjausi, kad futbolas pagaliau pradės būti gerbiamas ten, kur atsirado. Tačiau tai tas pats, kaip prašyti mafijos pasigailėti už savo darbelius. Lieka tik viena išeitis - kreipti dėmesį tik į jaunimo akademiją ir tikėtis, kad situacija kada nors pasitaisys savaime.

Futbolui iškyla Šekspyro klausimas: „būti ar nebūti“. Keistis, ar toliau gyvuoti žiniasklaidos rankose, kol galiausiai Škotiją aplenks Lietuva ir Gabonas.

Nepraradau susidomėjimo klubu, tačiau dingo mano susidomėjimas futbolu. „Laisvame pasaulyje“ neužtenka gerų darbų - reikia mokėti, norint juos reklamuoti žiniasklaidoje, o kai tai darai, tampa įmanoma nuslėpti nusikaltimus bei išvengti atsakomybės.

Problema ta, kad aš nesutinku mokėti beždžionėms už reklamą, nes kažkas turi duoti atsaką jų dominavimui sporte ir kultūroje, ekonomikoje ir istorijoje. Todėl reikia ieškoti partnerio arba parduoti klubą.

Pirmiausia, ko gero, turėčiau pasiūlyti ponui Murdochui, už jo nuopelnus", - futbolo klubo interneto svetainėje cituojamas V.Romanovas.

„Hearts“ tinklalapyje pasirodžiusiame tekste taip pat teigiama: „Klubas turi keletą geriausių šalies žaidėjų ir nei vienas žaidėjas nepereis į kitą komandą ne pagal savo vertę. Mes ir toliau tęsime savo politiką kreipdami dėmesį į jaunus žaidėjus, greitai „Hearts“ gerbėjai galės pamatyti keletą geriausių šalies jaunųjų žaidėjų kovojančių dėl vietos komandoje“.

Per šešerius metus V.Romanovas investavo daugiau nei bet kas kitas, tačiau savininko netenkina situacija Šktijos futbole. „Todėl reikia ruoštis tam, kad pagrindinei komandai bus skirtos mažesnės išlaidos, o didesnis dėmesys skiriamas jaunųjų talentų ugdymui. Taip pat bus ieškoma naujų pajamų šaltinių bei bus stengiamasi persikelti į naują stadioną. Svarbu pažymėti, kad šiuo metu finansavimas gula ant savininko pečių, bet kenkianti žiniasklaidos įtaka grasina klubo ateičiai“, - rašoma „Hearts“ klubo svetainėje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų