Pereiti į pagrindinį turinį

Ma­din­giau­sios va­sa­ros spal­vos: ko­kias pa­si­rink­ti?

2016-06-04 10:35

Šil­ta­sis me­tų se­zo­nas – tin­ka­miau­sias lai­kas iš­si­lais­vin­ti iš vi­sus me­tus dė­vi­mų tam­sių spal­vų drabužių. Tad ko­kiais at­spal­viais at­gai­vin­ti gar­de­ro­bą, kad pa­tai­ky­tu­mė­te tie­siai į de­šim­tu­ką? Štai spal­vos, ku­rias pa­si­rin­kę tik­rai neap­si­rik­si­te 2016-ųjų va­sa­rą.

MOSAIC vasaros kolekcija MOSAIC vasaros kolekcija MOSAIC vasaros kolekcija MOSAIC vasaros kolekcija MOSAIC vasaros kolekcija MOSAIC vasaros kolekcija MOSAIC vasaros kolekcija MOSAIC vasaros kolekcija MOSAIC vasaros kolekcija MOSAIC vasaros kolekcija MOSAIC vasaros kolekcija MOSAIC vasaros kolekcija MOSAIC vasaros kolekcija MOSAIC vasaros kolekcija MOSAIC vasaros kolekcija MOSAIC vasaros kolekcija MOSAIC vasaros kolekcija MOSAIC vasaros kolekcija MOSAIC vasaros kolekcija

Švel­ni per­si­ki­nė

Ši šil­ta pa­ste­li­nė spal­va – tik­ras se­zo­no to­pas! Ji pui­kiai tiks grie­žo­ko si­lue­to ei­lu­tėms dar­bo die­no­mis ir lais­vai kren­tan­tiems lais­va­lai­kio dra­bu­žiams. Ši spal­va idea­liai de­ra su dramb­lio kau­lo ar pie­no bal­tos at­spal­viais, tam­siai rus­vais to­nais. Per­si­ki­nių at­spal­vių dra­bu­žius taip pat pa­gy­vin­si­te tam­siai mels­vų at­spal­vių ak­se­sua­rais, pa­puo­ša­lais.

Ryš­kiai gel­to­na

Šią va­sa­rą jū­sų spin­to­je tie­siog pri­va­lo at­si­ras­ti bent ke­le­tas šios spal­vos dra­bu­žių. Va­sa­riš­kai ryš­ki gel­to­na nuo­tai­ką pa­kels ir praei­vius pri­vers at­si­suk­ti ir de­be­suo­tą die­ną. Net ir vi­siš­kai pa­pras­to si­lue­to gel­to­na su­kne­lė ar pa­lai­di­nė iš­kart leis jaus­tis pa­si­puo­šu­siai. Toks at­spal­vis itin pui­kiai at­ro­dys prie sau­lė­je įde­gu­sio kū­no.

Švel­niai mė­ti­nė

Mė­ti­nė spal­va jau ku­rį lai­ką neuž­lei­džia sa­vo aukš­tų po­zi­ci­jų ma­dos to­puo­se. Pri­pa­žin­ki­te – juk ji tie­siog al­suo­ja jau­nat­viš­ku­mu, gai­va ir va­sa­ra! Pa­bo­du­sius džin­sus pa­li­ki­te  spin­to­je, juos pa­keis­ki­te tie­saus kir­pi­mo mė­ti­nės spal­vos kel­nė­mis ir jū­sų kas­die­nis dra­bu­žių de­ri­nys iš­kart įgaus vi­siš­kai ki­to­kį, pra­ban­gų ir ele­gan­tiš­ką, įvaiz­dį.

Ba­lin­ta ka­va

Ši spal­va ra­mi, idea­liai tin­ka kas­die­niams dra­bu­žiams ir su­ku­ria ele­gan­ci­jos, šva­ros įspū­dį. Ba­lin­tos ka­vos at­spal­vių ei­lu­tės idea­liai tiks tam­ses­nio gy­mio ir plau­kų mo­te­rims. Švie­siap­lau­kėms ver­tė­tų jas de­rin­ti su juo­da ar tam­siai ru­da, ar­ba tie­siog rink­tis ba­lin­tos ka­vos spal­vos ak­se­sua­rus (pa­vyz­džiui, ran­ki­nę), ka­dan­gi švie­saus gy­mio mo­te­rys ri­zi­kuo­ja pa­skęs­ti ap­si­ren­gu­sios šios kiek blan­ko­kos spal­vos dra­bu­žiais.

Ryš­kiai mė­ly­na

Ši spal­va ne tik itin ma­din­ga šią va­sa­rą, bet ir vie­na uni­ver­sa­liau­sių. Ji pui­kiai tiks ne tik ato­sto­gų gar­de­ro­bui, bet ir kas­die­niams dra­bu­žiams, dė­vi­miems biu­re ar vers­lo su­si­ti­ki­muo­se. Ši spal­va šau­niai drau­gau­ja su bal­to­mis, kre­mi­nė­mis spal­vo­mis. Ge­riau­siai ryš­kiai mels­vų at­spal­vių dra­bu­žiais puoš­tis švie­siap­lau­kėms – spal­va iš­ryš­kins jų vei­do bruo­žus.

Gied­ro dan­gaus spal­va

Dan­gaus mė­ly­nu­mo spal­va – uni­ver­sa­li. Ji tiks tiek jau­nes­nėms mer­gi­noms, tiek ir bran­džioms mo­te­rims. Šios spal­vos pieš­tu­ko mo­de­lio si­jo­nė­lis taps ge­riau­siu dar­bo ei­lu­tės ak­cen­tu, o kon­ser­va­ty­vaus kir­pi­mo su­kne­lė kar­tu su pie­no spal­vos smai­lia­no­siais aukš­ta­kul­niais su­kurs ele­gan­tiš­kos da­mos įvaiz­dį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų