Pereiti į pagrindinį turinį

3D kelionėje – Pasaulio vandenyno paslaptys ir gyventojai

2010-07-22 13:44
3D kelionėje – Pasaulio vandenyno paslaptys ir gyventojai
3D kelionėje – Pasaulio vandenyno paslaptys ir gyventojai / Kadras iš filmo

Didžioji Atlanto vandenyno vėžlio logerhedo kelionė bus viena nedaugelio galimybių, kuri leis pamatyti gyvenimą vandenyne. Žmonija mažai žino apie jūros padarų gyvenimą.

Filmas „Kelionė į vandenyno gelmes 3D. Sugrįžimas“ (Ocean World 3D. Return) yra paremtas tikra istorija, iš tiesų nutikusia jūros vėžliui, skelbia kūrėjai.
Išgirdęs protėvių šauksmą, jis plaukia nuo Floridos krantų per visą Atlanto vandenyną ir pakeliui susiduria su daugybe pavojų. Skirtingai nuo daugumos dokumentinių filmų, čia žadama tikra draminė istorija.

Pasinerti į vandenyno gelmių gyvenimą padės 3D technologijos ir puiki muzika.

Spalvingi koraliniai rifai, susidūrimai su rykliais, reti gelmių gyventojai, margas karštų tropikų pasaulis ir gąsdinantis Antarkties ledynų šaltis. Paskendusių laivų lobius ar Bermudų trikampio anomaliją pranoksta atskleidžiama visa vandenyno galia ir šio sudėtingo povandeninio pasaulio trapumas.

Lietuviškai filmą įgarsino Karina Krysko, rusiškai – Julia Rutberg, angliškai – Miranda Richardson.

Režisierius: Nikas Stringeris, kaip geriausias režisierius buvo apdovanotas premija „Emmy“ už filmą „Parazitai žmogaus organizme“. Televizijos kanalams BBC, „Channel 4“, „National Geographic“ ir „Animal Planet“ jis režisavo ir prodiusavo mokslo populiarinimo filmus ir filmus apie gamtą.

Pagrindinis operatorius: Roris Makginesas, daugiau kaip 35 metus filmuoja filmus apie laukinę gamtą. Jo filmas „Drumzlinas vanduo“ Japonijos kino festivalyje buvo apdovanotas kaip geriausias filmas apie aplinkosaugą.

Kompozitorius: Henningas Lohneris, sukūrė muziką daugiau kaip keturiasdešimčiai meninių filmų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų