Pereiti į pagrindinį turinį

„BlackBerry Storm“ prekybos pradžia – su šurmuliu

„BlackBerry Storm“ prekybos pradžia – su šurmuliu
„BlackBerry Storm“ prekybos pradžia – su šurmuliu / „Reuters“ nuotr.

Jungtinėse Valstijose pradėjus prekybą naujaisiais „BlackBerry Storm“ mobiliaisiais telefonais, penktadienį prie kai kurių „Verizon Wireless“ operatoriaus parduotuvių ryte būriavosi po kelis šimtus žmonių.

Vienoje Manheteno parduotuvėje nuo aštuonių ryto laukusi telefono minia turėjo išsiskirstyti, kai praėjus valandai po parduotuvės atidarymo, visi telefonai buvo išgraibstyti. Vienos San Francisko parduotuvės atstovas minėjo, kad per valandą buvo parduoti maždaug šimtas įtaisų.

„BlackBerry Storm“ – „Research In Motion“ (RIM) kompanijos sukurtas verslo klasės išmanusis telefonas su jutikliniu ekranu. Jis laikomas vienu iš pagrindinių „iPhone 3G“ konkurentų. Juolab, kad „BlackBerry“ telefonai yra itin mėgstami JAV verslininkų.

„BlackBerry Storm“ buvo pradėtas pardavinėti ir Jungtinėje Karalystėje. „Vodafone“ operatorius, platinantis šį telefoną, tvirtina, kad aparato paklausa yra didelė, todėl užsisakiusiems jį, reikės luktelėti ilgiau nei įprastas 4 darbo dienas.

Tiesa, tai neprilygsta ažiotažui, kurį sukėlė abu „iPhone“ aparatai, kai žmonės vietas eilėje rezervuodavosi likus kelioms dienoms iki prekybos pradžios.

„BlackBerry Storm“ ir „iPhone 3G“ turi panašias funkcijas – naudoja spartų duomenų perdavimą užtikrinančią HSPDA technologiją, turi GPS imtuvus, muzikos ir vaizdo grotuvus. „iPhone“ kiek didesnis ekranas, o „BlackBerry“ visur žinomi dėl savo e. pašto tvarkymo galimybių.

JAV abu aparatai kainuoja 200 JAV dolerių (apie 550 litų) pasirašius 2 metų sutartį. Jungtinėje Karalystėje „Vodafone“ savo klientams, pasirašiusiems pusantrų metų sutartį su minimalia 35 svarų sterlingų (apie 140 litų) mokėjimo suma, aparatą gauna nemokamai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų