Pereiti į pagrindinį turinį

Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gruodžio 29 d.)

2023-12-29 03:00 diena.lt inf.
I. Gelūno/BNS nuotr.

AVINAS. Diena bus labai prieštaringa. Džiugins romantiški nuotykiai, vaikų išdaigos, tačiau gali pasitaikyti nemalonių staigmenų. Ramybės neduos techninės problemos, vaikų poreikiai.

JAUTIS. Šiandien netrūks rūpesčių. Šeimoje ramybės ir darnos sumažės, o išlaidos išaugs. Santaupos tirpte tirps. Jeigu artimuosius užliesite priekaištais ir kritika, nesitikėkite meilių žodžių. Atoveiksmis bus toks pats.

DVYNIAI. Jeigu turite priešų, jie veikiausiai nesnaus, nepaisant tarpušvenčio. Galite išgirsti nemalonių apkalbų. Nekiškite nosies į socialinius tinklus ir bus žymiai ramiau. Neverta teisintis dėl išgalvotų dalykų.

VĖŽYS. Neskubėkite iškeisti dovanotų kuponų į prekes. Dar pagalvokite, ko iš tiesų norite. Jūsų sumanumas leis išvengti nuostolių ir užsitikrinti stabilesnę naudą.

LIŪTAS. Jums neblogai seksis darbuotis, mokytis, tačiau pasitenkinimui gali trukdyti per dideli norai. Pasaugokite vaikus nuo pavojingų pramogų, rizikingo sporto. Tai ne ta diena, kuri teikia vidinę ramybę ir lengvą naudą.

MERGELĖ. Šiandien patirsite daugiau liūdesio nei džiaugsmo, stigs saugumo, ramybės. Jausitės pavargę, vargins įtampa namuose ir už jų sienų. Saugokitės traumų, ugnies, infekcijų ir vagių.

SVARSTYKLĖS. Šypsosis sėkmė kai kuriuose darbuose, bet tik kartu su darnia komanda, kolektyvu. Iš draugų galite sulaukti intriguojančių pasiūlymų. Deja, šeimos nariai dėl to neapsidžiaugs.

SKORPIONAS. Šiandienos pareigos jus vargins, ypač jei pastebėjote, kad jūsų pastangos neduoda naudos nei jums, nei tiems, dėl kurių stengiatės. Pravartu kai kuriuos darbus pavesti kitiems asmenims.

ŠAULYS. Jeigu jums labai svarbus autoriteto klausimas, tai atsiras priežasčių nerimauti. Baiminsitės, kad neišaiškėtų kai kurie dalykai. Norėsis ištrūkti iš namų ir rutinos. Galite išvykti prasiblaškyti, tačiau jūsų vidiniai demonai vyks kartu su jumis.

OŽIARAGIS. Tikriausiai būsite nusiteikę kovoti dėl finansinių ir verslo interesų. Turbūt įvertinsite patirtas išlaidas ir pajusite nerimą. Regis, dar turite finansinių įsipareigojimų, o santaupos jau žymiai sumažėjo.

VANDENIS. Šiandien daug kas priklausys nuo santykių su draugais, partneriais ir konkurentais. Jeigu kažkuo negebate pasidalinti, susitarti, laukia nusivylimai ar nuostoliai.

ŽUVYS. Saugokite sveikatą. Nieko gero, jeigu jūsų aplinkoje stinga higienos, saugumo. Tai nekaip veiks nuotaiką, savijautą ir gali pritraukti tam tikrų tarnybų dėmesį. Stenkitės susitvarkyti į pagalbą pasitelkę gerus draugus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų