Pereiti į pagrindinį turinį

Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugpjūčio 24 d.)

2024-08-24 02:00 diena.lt inf.
Freepik.com nuotr.

AVINAS. Regis, dieną praleisite ramiai, tačiau gresia persivalgyti. Smagu bus pasilepinti žemiškais gyvenimo malonumais, eksperimentuoti virtuvėje, gerinti gyvenimo sąlygas.

JAUTIS. Būsite emocingi, jausmingi, tačiau tai nesutrukdys pasimėgauti šia diena ir atlikti suplanuotus darbus. Pravartu pasimankštinti, semtis informacijos, žinių. Būtinai pabūkite gryname ore.

DVYNIAI. Derėtų atsipalaiduoti, ilsėtis, kaupti jėgas. Gali atsiskleisti meninis talentas, intuicija. Raskite laiko pabūti su savimi, pareflektuoti, pamąstyti apie ateitį.

VĖŽYS. Aktyvi, drauginga diena. Domins masiniai renginiai, bendraminčių kompanijos. Lengvai megsis naujos pažintys, romantiškos intrigos. Galite pasijusti populiaresni.

LIŪTAS. Regis, būsite užsiėmę gana rimta veikla ir kontaktais. Gali kilti racionalių minčių, kaip išspręsti susidariusią problemą. Neignoruokite šeimos narių poreikių.

MERGELĖ. Mintys skries toli nuo kasdienybės, norėsis ištrūkti iš namų. Tikėtina išvyka į kitame mieste ar šalyje vykstantį renginį. Gali būti, kad sutiksite svarbų asmenį, įžymybę.

SVARSTYKLĖS. Regis, padidės išlaidumas, seksualinis potraukis. Tikėtini nepigūs pirkiniai. Kita vertus, gali atsirasti proga pasipelnyti iš ypatingo pomėgio ar sugebėjimo.

SKORPIONAS. Galite susitikti su žmogumi, į kurio jausmus jau esate apsisprendę atsakyti. Svarbiausia yra sugebėti derinti savo ir kitų žmonių poreikius.

ŠAULYS. Pajusite poreikį keistis, sportuoti, puoselėti kūną ir sielą. Regis, domėsitės dietomis, grožio procedūromis ir kitomis priemonėmis jaunystei grąžinti. Daug dėmesio skirsite naminiams augintiniams.

OŽIARAGIS. Jums norėsis ko nors stimuliuojančio protą ir jausmus. Ir to galite sulaukti. Ypač pradžiugintų meilės laiškas, paskirtas pasimatymas, publikos pripažinimas, vaikų sėkmė ar kt.

VANDENIS. Prioritetą teikite šeimai, gamtai, įprastam savaitgalio laisvalaikiui. Geriausia bus namų, sodybos aplinkoje. Neprisiplanuokite ypatingų pramogų, nes nusivilsite.

ŽUVYS. Pravartu pasigilinti į kaimynų, giminaičių, ypač savo vaikų, problemas ir interesus, parodyti šiltą dėmesį artimiesiems. Tiktų leistis į ekskursiją, viešnagę.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų