Pereiti į pagrindinį turinį

Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugsėjo 19 d.)

2023-09-19 02:00 diena.lt inf.
J. Kalinsko/BNS nuotr.

Avinas

Turėsite galimybę pakeisti savo gyvenimą į gerąją pusę. Neatsisakykite naujų pasiūlymų. Pajusite jėgų antplūdį, o problemos pasitrauks į antrą planą. Vakarą skirkite pramogoms – to jums jau seniai trūko.

Jautis

Visą dieną būsite sudirgęs. Vakaras gausus staigmenų ir dovanų. Kulminacija taps svečių, kurių visai nesitikėjote, apsilankymas. Nepamirškite, kad svarbu išsimiegoti.

Dvyniai

Bus ir teigiamų, ir neigiamų momentų. Į visus kylančius sunkumus žvelkite optimistiškai, nes visi išbandymai mums duoti ne be reikalo ir tereikia juos išgyventi. Priimkite bet kokią situaciją tokią, kokia ji yra, svarbiausia – nebandyti nieko keisti.

Vėžys

Darbo kolektyve gali kilti tam tikra įtampa, kurios atsikratyti bus nepaprastai sunku. Neprisiimkite sudėtingų įsipareigojimų, atlikite tik paprastas užduotis. Vakare gali laukti maži malonumai namuose.

Liūtas

Skirkite laiko sau. Rūpinkitės savo išvaizda, pakeiskite garderobą. Šiandien dirbti nereikia, nes nieko gero vis tiek neišeis. Pasistenkite nereaguoti į kritiką, kuri kils iš pavydo.

Mergelė

Kad ir kokie sunkumai lauktų, galite susidoroti su bet kuo. Vienu metu teks išspręsti daugybę klausimų. Šios problemos yra įveikiamos. Vidinė ramybė padės nusiteikti pozityviai.

Svarstyklės

Dienos pradžioje atsikratykite blogų minčių ir pailsėkite. Neverta pradėti naujų darbų, geriau užbaigti senus. Atsiras galimybė kur nors apsilankyti – pasinaudokite šia nuostabia proga. Malonus bendravimas pakels nuotaiką.

Skorpionas

Nuo pat ryto atidžiai stebėkite savo būklę. Jei jaučiate, kad viskas gerai, pradėkite dirbti. Jei jaučiate negalavimą, net ir lengvą, pailsėkite. Yra rizika užsikrėsti virusine liga, todėl venkite lankytis viešose vietose.

Šaulys

Kils daug rūpesčių, deja, neturėsite laiko kažką nuveikti. Nepamirškite skirti laiko poilsiui. Dėl reikalų pertekliaus nuolat kažkur skubėsite. Stenkitės viską daryti lėtai, užbaikite tai, ką pradėjote.

Ožiaragis

Bus sunku nusiteikti pozityviai. Praleiskite dieną ramioje aplinkoje, pagalvokite, kas jus pastaruoju metu vargina. Laikas, praleistas studijuojant, bus produktyvus. Neskubėkite atsisakyti pasiūlymų, susijusių su darbu.

Vandenis

Laukia daug ir ne itin malonaus darbo. Jei susidorosite su visomis užduotimis, sulauksite vadovybės pagyrimų ir galbūt net premijos. Venkite bendrauti su jums nemaloniais žmonėmis. Antrą dienos pusę praleiskite gryname ore.

Žuvys

Netikėti susitikimai jus labai nudžiugins, liūdėti nebus jokios priežasties. Bet kokius kylančius nesutarimus su kolegomis, šeima ir draugais stenkitės išspręsti taikiai. Parodykite savo gailestingumą ir išvengsite rimto konflikto.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų