Pereiti į pagrindinį turinį

Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 24 d.)

2024-10-24 05:00
DMN inf.
Freepik.com nuotr.

AVINAS. Rūpės susitikimai, nuotykiai. Galbūt sublizgėsite talentais, žavesiu. Iš pažįstamo žmogaus galite sužinoti jaudinamą naujieną. Labiau saugokite vaikus.

JAUTIS. Namuose ir darbe jausite emocinę įtampą. Regis, teks rimtai susikaupti darbui, nes jums bus keliami nemaži reikalavimai. Saugokitės avarinių situacijų kelyje.

DVYNIAI. Reikės suspėti daug ką padaryti, suorganizuoti, sužinoti, o jeigu studijuojate – išmokti. Kas nors gali jums pateikti pasiūlymą, kuriam bus sunku atsispirti.

VĖŽYS. Darbinga, produktyvi diena. Įmanomos netikėtos pajamos. Tačiau jokie pinigai neužsibus jūsų piniginėje, nes išaugę poreikiai arba noras pakeliauti skatins išlaidauti.

LIŪTAS. Regis, jūsų santykiai su kitais žmonėmis, partneriais yra prieštaringi ir kintantys. Turite labai jautriai atsižvelgti į kitų jausmus, norus ir sugebėti atlikti psichologo ar tarpininko vaidmenį. Saugokite savo nuosavybę, venkite skubotų sandorių.

MERGELĖ. Nepatartina paskubomis vesti derybų, sudaryti sutarčių, priimti sprendimų dėl asmeninių santykių ir kitur. Kol kas tik apgalvokite situaciją ir jokiu būdu nesivelkite į konfliktus.

SVARSTYKLĖS. Diena gali būti įdomi, informatyvi. Pasižymėsite protiniu aktyvumu, nusiteikimu komentuoti, diskutuoti, agituoti. Vis dėlto jums nepritariančių žmonių nestigs, net jei esate gana iškalbūs.

SKORPIONAS. Atrodysite savimi pasitikintys, dominuojantys, bet kartu būsite labai jautrūs. Jausite didžiulį profesinių pokyčių poreikį, tačiau galite įstrigti dėl tam tikrų abejonių ar trukdžių.

ŠAULYS. Tikrai nebūsite abejingi tam, kas vyksta pasaulyje, visuomeniniame, politiniame gyvenime aplink jus. Turėtų suaktyvėti kontaktai su užsieniečiais. Galite išgirsti šiek tiek nuviliančių naujienų.

OŽIARAGIS. Tikėtina, kad pirksite suplanuotą daiktą ar užsisakysite paslaugą. Jeigu esate išvykę, galite sutikti žmogų, kurį kažkada pažinojote. Pasikeisite naudinga informacija.

VANDENIS. Daug kas nervins. Situacija atrodys kiek paini dėl prieštaringų santykių, negebėjimo susitarti. Bus nelengva pasiryžti permainai, išėjimui iš komforto zonos.

ŽUVYS. Darbinga, aktyvi diena. Svarbu nesivelti į sąmokslo teorijas ir nekelti sumaišties. Tiktų dairytis norimos techninės priemonės, išmanaus daikto, jeigu tai jums aktualu. Gali pasitaikyti modernus variantas, vertas dėmesio.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų