Pereiti į pagrindinį turinį

Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 6 d.)

2022-10-06 02:00 diena.lt inf.
Ž. Gedvilos/BNS nuotr.

Avinas

Šiandien Avino pasitikėjimas kokiu nors klausimu gali žlugti. Tai, kuo jis buvo 100 proc. įsitikinęs, staiga gali pasirodyti kitaip, nei jis manė. Gali būti, kad ir pats Avinas kokiu nors klausimu persvarstys savo nuomonę, pakeisdamas ją į priešingą. Kitaip tariant, šiandien Avinas turėtų būti pasirengęs pokyčiams, net jei tai tik pasikeitimai jo galvoje.

Jautis

Šiandien Jautis lengvai išspręs bet kokius klausimus. Netikrumas darbuose ar žodžiuose jį erzins, priversdamas Jautį gilintis į tai, kol neliks neaiškių momentų. Tai leis jam išvengti klaidų ir klastos. Tiesa, kartais kitiems gali atrodyti, kad Jautis iš jų tyčiojasi – tiek daug klausimų jis šiandien užduoda.

Dvyniai

Šiandien Dvyniai turi nuspręsti, ko jiems pats laikas atsikratyti, kad atsirastų vietos kitiems dalykams. Galbūt juos traukia atgyvenusios idėjos, neįgyvendinami planai, neįmanomi įsipareigojimai, seni baldai ar dar kažkas. Laikas nustoti domėtis tuo, kas neperspektyvu. Galbūt šiandien Dvyniams teks atsisveikinti su kai kuriomis savo iliuzijomis ar svajonėmis, bet tik tam, kad atsivertų reali perspektyva.

Vėžys

Šiandien Vėžys nebus linkęs į kompromisus. Kategoriškas bandymas padalyti pasaulį į juodą ir baltą sukels aplinkinių pasipriešinimą. Bet kokie Vėžio bandymai išsiaiškinti santykius baigsis ginču. Kad to išvengtų, Vėžys turėtų atsikratyti iliuzijos, kad jis gali kažkam kažką įrodyti, – šiandien tai tikrai nepavyks.

Liūtas

Šiandien Liūtui patariama neskubėti priimti rimtų sprendimų – geriau skirti laiko įrodymams rinkti. Greičiausiai Liūtas kažko nenumatė arba neturi visos informacijos. Kad nesuklystų, šiandien jam reikia dėlioti visas dėlionės daleles: pasikalbėti su išmanančiais žmonėmis, rasti atsakymus į klausimus, pasirausti knygose, pastudijuoti faktus. Tik tada Liūtas gali saugiai stoti į mūšį.

Mergelė

Šiandien Mergelei teks persvarstyti savo nuomonę apie kokį nors žmogų, įvykį ar problemą. Ji gali tai padaryti net to nenorėdama: tiesiog situacija pateiks naujų faktų, su kuriais ji turės skaitytis. Kad Mergelės tai neišmuštų iš vėžių, jai patariama būti pasiruošus gauti netikėtą informaciją ir parodyti lankstumą kuriuo nors klausimu.

Svarstyklės

Šiandien, bendraudamos su aplinkiniais, Svarstyklės sugeba atkakliai ginti savo nuomonę. Dėl padidėjusio įžeidumo ir emocionalumo Svarstyklės bus karštų konfliktų šaltiniu. Svarstyklėms patariama nepasilikti prie vienintelės nuomonės, o jei vis dėlto ją išsakė, būti pasirengusioms eiti į kompromisus ir net atsiprašyti.

Skorpionas

Šiandien Skorpionas stengsis, kad viskas būtų gerai: ir siela, ir mintys, ir darbo stalas! Jis linkęs pastebėti bet kokias dėmeles aplinkui, todėl Skorpionas iš visų jėgų norės švarintis. Tačiau jį gali išvesti iš kantrybės aplinkinių trūkumai: jų netobuli poelgiai ir žodžiai. Vargu ar Skorpionas šiandien sugebės atsispirti pagundai kam nors apie tai pasakyti tiesiai.

Šaulys

Šiandien Šaulys sugeba pastebėti dalykų esmę, analizuodamas bet kokią problemą. Tai gali privesti jį prie naujų, netikėtų išvadų. Įžvalgus Šaulys šiandien turi progą į paprasčiausius kasdienius reikalus pažvelgti naujai, atrasdamas juose anksčiau nematytų niuansų.

Ožiaragis

Šiandien Ožiaragis gali būti įtrauktas į reikalą, vienaip ar kitaip susijusį su pinigais. Tai gali būti bet kas – nuo pokalbio su vyresnybe dėl atlyginimo iki banalaus kivirčo dėl per didelių išlaidų. Ožiaragiui patariama nesijaudinti ir vengti nereikalingų detalių. Būkite ramūs ir sutelkite dėmesį į faktus – šiandien įžeidimai ir pretenzijos gali jus nuvesti per toli.

Vandenis

Šiandien Vandenio balse nuskambės įsakmių natų: jis sugeba karščiuotis, įrodydamas aplinkiniams, kad yra teisus. Diena Vandeniui suteikia šimtaprocentinio pasitikėjimo savo veiksmais, todėl aplinkinių nenoras padėti bus prilygintas sabotažui. Kad diena nepraeitų beprasmiškai ginčijantis, Vandenis turėtų nesikarščiuoti ir mažiau spausti artimuosius.

Žuvys

Šiandien tinkama diena su kuo nors išsiaiškinti santykius – jei, žinoma, Žuvims to reikia. Tai, apie ką Žuvys nedrįso kalbėti, klausimai, kuriuos joms buvo gėda užduoti, – visa tai šiandien jos gali padaryti be baimės. Žuvims verta būti sąžiningu, nuoširdžiu ir supratingu pašnekovu. Tai padės joms kalbėti be pretenzijų, iš širdies į širdį net ir pačiomis jautriausiomis temomis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų