Pereiti į pagrindinį turinį

HP kompiuteris su „multi-touch“ ekranu

HP kompiuteris su „multi-touch“ ekranu
HP kompiuteris su „multi-touch“ ekranu / „Hewlett-Packard“ nuotr.

Didžiausia kompiuterių gamintoja „Hewlett-Packard“ (HP) pristatė nešiojamąjį kompiuterį su lietimui jautriu ekranu, kuris, kaip ir „Apple iPhone“ ekranas, geba atpažinti kelis prisilietimus vienu metu („multi-touch“ technologija).

„HP TouchSmart tx2“ kompiuteris yra „Tablet PC“ (planšetinis) tipo, jo ekraną galima pasukti ir kompiuterį naudoti kaip didelį bloknotą.

Tiesa, HP nėra pirmoji, pasiūliusi nešiojamąjį kompiuterį su daugiataškio lietimo technologija („multi-touch“). „Dell“ jau pardavinėja „Latitude XT“ kompiuterį.

Tačiau HP kompiuteris yra papildytas specialia programine įranga „MediaSmart 2.0“, kuri skirta lietimu valdyti savo kompiuteryje laikomą skaitmeninį turinį, tokį kaip muziką, vaizdo įrašus, filmus, nuotraukas. Ši programinė įranga gali būti valdoma įvairiais pirštų judesiais ir gestais.

Kompiuteryje naudojamas 12,1 colio (apie 30 cm) įstrižainės, 1200x800 taškų raiškos ekranas, AMD „Turion X2“ arba „Athlon X2“ procesoriai, iki 8 GB operatyvinės atminties ir 500 GB talpos standusis diskas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų