Quantcast

Gėjų „pupulis“ - P.Gražulis, „braškytė“ - R.Gajauskaitė

Ketverius metus iš eilės organizuojamuose „Gėjų pupulis“ ir „Lesbiečių braškytė“ rinkimuose už kritiką seksualinėms mažumoms titulus pelnė Seimo narys Petras Gražulis ir buvusi parlamentarė Rūta Gajauskaitė.

Šiais metais konkursas pritraukė itin didelį skaičių Lietuvos gėjų, lesbiečių ir transeksualių piliečių balsų. Konkurse iš viso sulaukta per 1900 balsų.

Kandidatų vyrų konkurse triumfavo ilgametis nominantas, pirmojo 2006-ųjų metų konkurso nugalėtojas Gėjų pupulis - Petras Gražulis, surinkęs 26 proc. (275) balsų ir taip aplenkęs savo pagrindinį varžovą buvusį Vilniaus merą Juozą Imbrasą. Pastarasis laimėjo pernai metais.

Moterų rungtyje numylėtine tapo „Lesbiečių braškytė“ – eksparlamentarė Rūta Gajauskaitė, surinkusi daugiau kaip 30 proc. (259) balsavusiųjų simpatijų.

Ironiškus rinkimus tinklalapyje gayline.lt rengia iniciatyvinė grupė „Mylėkime politikus“. Tradiciškai nugalėtojų laukia kilimėlis kojoms valytis su užrašu „Žmogaus teisės“ ir kiekvienam iš jų individualiai parinkti prizai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tautos stebetojas

Tautos stebetojas portretas
Petrai - tavo brolis alkoholikas!

seimas

seimas portretas
o sunenas gejus, va ko jis taip arsiai kovoja pries juos

Jurgis

Jurgis portretas
Štai kokio lygio Kauno spekuliantų laikraštis.Manau,kad Kauno dienos redakcijoje dirba homoseksualistai ir lesbietės.Graži kompanija.
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių