Pereiti į pagrindinį turinį

Pasaulinę aplinkos dieną sostinėje bus galima stebėti mobilios laboratorijos darbus

2014-06-04 07:47 diena.lt inf.

Rytoj, Pasaulinę aplinkos dieną, nuo 9 val. iki 15 val. sostinės gyventojai ir svečiai kviečiami į Europos aikštę (prie miesto savivaldybės), stebėti mobiliosios laboratorijos darbų.

Aplinkos ministerijos nuotr.

Ketviradienį, Pasaulinę aplinkos dieną, nuo 9 val. iki 15 val. sostinės gyventojai ir svečiai  kviečiami į Europos aikštę (prie miesto savivaldybės).

Susirinkusieji galės išsamiai susipažinti su oro taršos matavimais, tiesiogiai stebėti mobiliosios laboratorijos, matuojančios teršalų koncentraciją ore, darbą. Taip pat bus galima sužinoti rūpimą informaciją apie vandens telkinių apsaugą, peržiūrėti pernai parengtus potvynių grėsmės Lietuvoje žemėlapius, išsiaiškinti teritorijas, kurios gali būti užlietos, susipažinti su ežerų ir tvenkinių kadastro elektroninėmis paslaugomis.

Į Europos aikštę užsukę žmonės galės pateikti klausimus Aplinkos apsaugos agentūros specialistams, kurie pasiruošę atsakyti ir kitomis aplinkos apsaugos temomis.

Šį renginį visuomenei „Kokioje aplinkoje mes gyvename“ Pasaulinės aplinkos dienos proga tradiciškai organizuoja Aplinkos ministerija ir Aplinkos apsaugos agentūra.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų