Pereiti į pagrindinį turinį

P.Gražulis atrado naują pašaukimą

2009-01-27 19:58
P.Gražulis atrado naują pašaukimą
P.Gražulis atrado naują pašaukimą / Diena Media arch. nuotr.

Pasklidus naujoms žinioms apie negirdėto masto privilegijas, kuriomis naudojasi ne tik Seimo nariai, bet ir kiti valstybės tarnautojai, LNK laida „Kakadu“ nusprendė atlikti išsamų tyrimą ir išsiaiškinti, kur yra valdžios lovio skylės. Kadangi laidos žurnalistams griežtai uždrausta filmuoti Seimo rūmuose, pagalbos teko paprašyti Seimo nario Petro Gražulio, kuris sutiko pabūti neetatiniu televizijos korespondentu.

Politikas uoliai ėmėsi darbo ir aplankė visus „taškus“, kuriuose neįtikėtino dydžio nuolaidomis naudojasi mūsų išrinktieji.

Seimo kirpykloje P.Gražulis aptiko kolegą milijonierių Joną Jagminą, kuris darėsi naują šukuoseną. Teigiama, kad apsikirpti Seimo kirpykloje kainuoja dešimt litų.

Vėliau P.Gražulis lankėsi Seimo garažuose, kur plovykloje buvo galima nusiplauti automobilį vos už dešimt litų. Po to korespondentas tyrimą tęsė Seimo viešbučio pramogų komplekse, kur už dešimt litų mėgavosi įvairiais relaksacijos centro malonumais. P.Gražulis ištyrė ir privilegijas Seimo poilsio namuose „Viešnagė“ Palangoje, kur kambario nuoma kainuoja nuo keturiasdešimt iki šimto litų už parą.

Politikas su kamera rankose plušėjo visą dieną ir misiją atliko kaip tikras žurnalistas. Beje, baigus filmavimą, P.Gražuliui paskambino J.Jagminas, kuris darė korespondentui spaudimą, ragindamas nerodyti filmuotos medžiagos iš Seimo kirpyklos. P.Gražulis spaudimui nepasidavė, todėl jo reportažą „Kakadu“ žiūrovai išvys trečiadienį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų