Pereiti į pagrindinį turinį

„Nokia“ pristatė išmanųjį telefoną N97

„Nokia“ pristatė išmanųjį telefoną N97
„Nokia“ pristatė išmanųjį telefoną N97 / „Nokia“ nuotr.

Didžiausia pasaulyje mobiliųjų telefonų gamintoja „Nokia“ pristatė naują modelį N97 su jutikliniu ekranu ir išstumiama visų ženklų (QWERTY) klaviatūra. Šį telefoną kompanija planuoja pradėti pardavinėti kitų metų birželį.

„Nokia“ tikisi, kad naujasis telefonas įkvėps gyvybės N serijai, kurioje pastaruoju metu buvo gana mažai inovacijų. Kompanijos atstovai tvirtino, kad jutikliniai ekranai ir QWERTY klaviatūros vis dažniau pasirodys naujuose „Nokia“ gaminiuose.
Suomijos bendrovė buvo viena paskutinių išleidusių telefonus su lietimui jautriais ekranais.

Naujasis N97 modelis yra labai panašus į jau rinkoje esančius „Sony Ericsson X1 Xperia“, „HTC Touch Pro“ ir taps tiesioginiu jų konkurentu. Analitikai sako, kad tuo metu, kai N97 pasirodys rinkoje, atsiras ir daugiau konkurentų šiam telefonui. Be to, jų nuomone, telefone nėra tokių savybių, kurios turėtų būti 2009 metų išmaniųjų telefonų modeliuose.

Telefone yra 32 GB talpos integruota atmintinė, kurią galima padidinti naudojant „microSD“ korteles. Telefono ekrano dydis – 3,5 colio (beveik 9 cm), įmontuotas 5 mln. taškų fotoaparatas, GPS imtuvas su elektroninio kompaso funkcija, HSDPA duomenų perdavimo technologija, „Wi-Fi“ belaidis ryšys.

„Nokia N97“, neįskaičius mokesčių ir operatorių subsidijų, turėtų kainuoti apie 550 eurų (apie 1900 litų).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų