Pereiti į pagrindinį turinį

Pristatyta nešiojama „iPod“ garso kolonėlė su baterija

2010-08-05 17:47
Pristatyta nešiojama „iPod“ garso kolonėlė su baterija
Pristatyta nešiojama „iPod“ garso kolonėlė su baterija / Kadras iš video

Ketvirtadienį „Logitech“ pristatė įkraunamą garso kolonėlę „Rechargeable Speaker S715i“, skirtą naudoti kartu su grotuvu „iPod“ ar telefonu „iPhone“ ir leidžiančią mėgautis kokybišku, stipriu garsu kelionėje. Garso kokybę užtikrina 8 garsiakalbiai, o įkraunama baterija suteikia galimybę muzikos per šiuos garsiakalbius klausytis bet kur ir bet kada.

„Ši sistema užtikrina naujos kartos garso kokybę „iPod” grotuvui“, – sakė „Logitech“ audio verslo padalinio viceprezidentas ir vadovas Markas Schneideris. – „Naujasis „Rechargeable Speaker S715i“ turi aštuonis garsiakalbius – dvigubai daugiau negu ankstesnės garso kolonėlės grotuvui „iPod“ – ir integruotą daugkartinio naudojimo bateriją, todėl savo muziką galima pasiimti su savimi. Nuo šiol galima mėgautis mėgiama muzika ir nesukti galvos dėl keičiamų baterijų.“

Kad muziką paverstų gyvesne, 8 suderinti kolonėlės „Rechargeable Speaker S715i“ garsiakalbiai itin tiksliai atkuria garso dažnius. Kolonėlėje integruoti du trijų colių skersmens lazeriu suderinti neodimio garsiakalbiai, veikiantys vidutinėje garso dažnio juostoje, du pusės colio neodimio garsiakalbiai, atkuriantys tikslius aukštus dažnius ir keturi dviejų colių pasyvūs garsiakalbiai žemiems dažniams. Šio derinio rezultatas – turtingas, subalansuotas garsas kompaktiškoje „iPod“ garso sistemoje.

Pasiėmus šią kolonėlę į kelionę, nereikės rūpintis papildomomis baterijomis; į ją integruota įkraunama baterija neprijungus kolonėlės prie maitinimo šaltinio leis klausytis muzikos 8 valandas (tikslus baterijos darbo laikas priklauso nuo aplinkos sąlygų, naudojimosi ypatybių ir nustatymų).

Prie „Logitech“ kolonėlės „Rechargeable Speake S715i“ pridedamas nuotolinio valdymo pultelis, leidžiantis per atstumą iki 10 metrų įjungti ar išjungti kolonėlę, valdyti garso lygį, paleisti, sustabdyti, keisti ar kartoti grojamas dainas. Prie kolonėlės pridedamas ir kelioninis krepšys, kuriame taip pat palikta vietos įkrovikliui bei nuotolinio valdymo pulteliui.

Kolonėlė „S715i“ yra kurta bendradarbiaujant su „Apple“ ir turi sertifikatus „Made for iPod“ ir „Works with iPhone“, kurie užtikrina, kad prie jos prijungti grotuvai „iPod“ ir telefonai „iPhone“ veiks sklandžiai. Be to, inovatyvus kolonėlės dizainas leidžia be papildomų adapterių prijungti bet kokio modelio „iPhone“ ar „iPod“ produktus.

„Logitech“ kolonėlė „Rechargeable Speake S715i“ prekyboje JAV ir Europoje pasirodys rugpjūčio mėnesį, jos kaina sieks 179,99 euro (apie 620 litų).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų