Pereiti į pagrindinį turinį

Apelsininiai blyneliai

2015-06-03 10:10
jokuboreceptai.lt
Shutterstock nuotr.

Įprasti miltiniai blyneliai kiek kitaip – su vaisiaus minkštimu.

Sudėtinės dalys:

Kiaušinis, 4 vnt.

Grietinėlė, 150 ml

Miltai, 2 stiklinė

Cukrus, 100 g

Vanilinis cukrus, žiupsnelis

Apelsinas, 2 vnt.

Gaminimas:

Kiaušinius išsukime su cukrumi.

Apelsinų minkštimus sutrinkime trintuvu (gali būti ir daugiau kaip 2 apelsinai). Sutrintą masę kartu su grietinėle supilkime į kiaušinių sukinį ir gerai išmaišykime. Suberkime miltus ir žiupsnelį vanilinio cukraus, išmaišykime iki vienalytės masės.

Įkaitintoje ir riebalais išteptoje keptuvėje apkepkime blynelius iš abiejų pusių. Skanaus!

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų