Reikės:
2 vnt. apelsinų;
9 v. šaukštų rudojo cukraus;
sviesto, pagal skonį;
4 vnt. kiaušinių;
100 g cukraus;
1 a. šaukštelio kepimo miltelių;
125 g miltų.
Gaminimas:
1. Pirmiausia, apvalią kepimo formą nuimamais kraštais ištepkime sviestu (ir dugną, iš šonines sieneles);
2. Kepimo formos dugną apibarstykime ruduoju cukrumi;
3. Nulupkime du didelius apelsinus, supjaustykime riekelėmis, jomis išklokime kepimo formą;
4. Kiaušinius elektriniu plaktuvu išsukime su cukrumi. Miltus sumaišykime su kepimo milteliais ir įsijokime į kiaušinių plakinį. Gerai išmaišykime ir supilkime ant apelsinų;
5. Kepkime iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Iškepusį apelsinų pyragą atvėsinkime ir apverskime.
Gero apetito linki receptu pasidalinusi Lina!
Turite mėgstamą receptą? Dažnai tenka gaminti? Siųskite savo receptus su nuotraukomis el. pašto adresu: [email protected].
Naujausi komentarai