Sėkmingas eksperimentas su želė ir apelsinais. Šaltas vieno kąsnio desertas natūralaus apelsino formoje. Niam!
Gaminimas:
Šiam desertui pagaminti Jums reikės apelsinų skonio želė.
Pirmiausia per pusę perpjauname apelsinus. Į dubenį išspaudžiame apelsinų sultis, kruopščiai šaukšteliu išgrandome apelsinų minkštimą.
Pusėje litro užvirusio vandens ištripiname želė (kaip nurodyta ant želė pakelio). Šiek tiek atvėsiname. Supilame apelsinų sultis ir degtinę (pagal skonį).
Apelsinų puseles sudedame į keksiukų skardą (arba kitą skardą, kad puseles būtų galima stabliai padėti) ir supilstome želė skystį.
Apjuosiame skardą maistine plėvele ir dedame į šaldytuvą, kad pastovėtų per naktį ir sustingtų;
Išėmus apelsinų puseles, perpjauname jas į keturias dalis.
Naujausi komentarai