Pereiti į pagrindinį turinį

Arabiškos salotos

2015-03-07 08:00
DMN inf.
Shutterstock nuotr.

Reikės

2 valgomųjų šaukštų smulkintų graikinių riešutų,

trečdalio vienos citrinos,

0,3 arbatinio šaukštelio maltos kalendros,

0,3 arbatinio šaukštelio kmynų,

4 pomidorų,

0,3 stiklinės alyvuogių aliejaus,

500 g fetos,

žiupsnelio svogūnų laiškų,

2 valgomųjų šaukštų sezamų sėklų.

Paruošimo būdas

Sūris ir pomidorai supjaustomi kubeliais ir atskiruose dubenėliuose sumaišomi su alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis ir kapotais svogūnų laiškais.

Dubenėliai su sūriu bei pomidorais uždengiami ir įdedami mažiausiai valandai į šaldytuvą.

Išėmus iš šaldytuvo, į lėkštę sudedami fetos kubeliai, ant viršaus – pomidorai ir viskas apibarstoma graikiniais riešutais, sezamų bei kalendros sėklomis ir kmynais.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų