Pereiti į pagrindinį turinį

Avižinių dribsnių ir varškės blyneliai

2015-03-17 06:00
DMN inf.
Avižinių dribsnių ir varškės blyneliai
Avižinių dribsnių ir varškės blyneliai / Shutterstock nuotr.

Paprasta, sveika ir labai maistinga. Tai receptas, kuris numalšins alkį ir kuriuo tiesiog gardžiuositės.

Reikės

2,5 stiklinės avižinių dribsnių,

2 stiklinių pieno,

1 stiklinės miltų,

1 kiaušinio,

300 g varškės,

cukraus,

druskos,

aliejaus.

Paruošimas

Avižinius dribsnius iš vakaro užpilti vandeniu ar pienu, kad išbrinktų. Rytą į išbrinkusius dribsnius berti miltus, įmušti kiaušinį, sudėti pertrintą varškę, berti druskos ir cukraus ir gerai išmaišyti.

Keptuvėje įkaitinti aliejų ir kepti blynelius. Valgyti su grietine ir cukrumi.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra