Pereiti į pagrindinį turinį

B. Nicholson: pagaminę šiuos balandėlius, neišvengsite piršlybų

„Balandėlių kvapas yra vienas nuostabiausių pasaulyje. Jis pakviečia šeimą į virtuvę iš antro ir trečio aukšto, net iš kaimynystės. Visi, pajutę šį kvapą, ateis pas jus ir pasipirš, jei esate dar nesusituokę“, – savo laidoje juokauja kulinarė Beata Nicholson ir siūlo receptą, pagal kurį balandėlius ji gamina nuo dvylikos metų.

 Beata Nicholson
Beata Nicholson / LRT stop kadras

Kitaip, nei dauguma lietuvių, B. Nicholson nesiūlo balandėlių iš pradžių apkepti, o iškart juos troškina. Dar vienas recepto išskirtinumas – su daugybe daržovių ir kruopų sumaišyta mėsa.

B. Nicholson siūlomiems balandėliams pasigaminti prireiks:

kopūsto,

500 g maltos kiaulienos,

100 g miežinių kruopų,

morkos,

paprikos,

cukinijos,

saliero lapkočio,

saujelės svogūnų laiškų,

saujelės krapų,

druskos, pipirų.

Visas receptas – vaizdo įraše.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų