Pereiti į pagrindinį turinį

Beatos sriuba, sušildysianti žiemos popietę (receptas)

Vėlyvas ruduo ir žiema – tikras sriubų metas. Tai – laikas, kai sriuba ir pamaitina, ir sušildo, ir suteikia nenusakomo jaukumo, sako LRT TELEVIZIJOS laidos „Beatos virtuvė“ vedėja Beata Nicholson ir siūlo pasigaminti sriubą iš kiek netikėtų ingredientų – salierų ir obuolių.

Beata Nicholson
Beata Nicholson / Asmeninio archyvo nuotr.

„Ši sriuba labai patiko mano draugėms. Visada galiu pasakyti, kad receptas yra vykęs, jei svečiai pavalgę sriubos iškart sako: o kaip čia padarei? O koks gi čia receptas?“ – pasakoja kulinarė.

Jos siūlomai sriubai išvirti prireiks kokosų sviesto, porų, salierų lapkočio ir gumbo, česnako, čiobrelio, kumino, ciberžolės, cinamono, daržovių sultinio, obuolių ir kokosų pieno.

Gaminimo eigą rasite čia.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų