Pereiti į pagrindinį turinį

Blyneliai su feta

2015-10-09 07:12
DMN inf.
JAV pasukų blyneliai
JAV pasukų blyneliai / Gamintojų nuotr.

Artėjant savaitgaliui verta pagalvoti apie rudeninį meniu. Blyneliai su feta ir moliūgais nuostabus derinys ir pusryčių, ir pietų stalui.

Reikės

1 kg moliūgų minkštimo,

5 šaukštai miltų,

3 kiaušinių,

250 g fetos,

3 šaukštų susmulkintų krapų šakelių,

2 šaukštų susmulkintų moliūgų sėklų,

druskos, pipirų, aliejaus kepti.

Gaminimas:

Moliūgų minkštimą, supjaustytą dideliais gabalais, be sėklų, pasūdyti ir palikti pusvalandžiui. Sūrį supjaustyti smulkiais kubeliais. Pasūdytus moliūgo gabalus po pusvalandžio nušluostyti, sutarkuoti į dubenį rupia trintuve, suberti miltus, 150 g fetos, 2 šaukštus krapų, įmušti kiaušinį, pasūdyti, pabarstyti pipirais, gerai išmaišyti. Tuomet šaukštu dėti tyrę į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepti, kol įgaus aukso spalvą. Patiekiamus šiltus blynelius apibarstyti moliūgų sėklomis, sūriu, krapais.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų