Pereiti į pagrindinį turinį

Braškių salotos su feta

2014-07-05 07:00
Braškių salotos su feta
Braškių salotos su feta / I. Arlauskienės nuotr.

Braškės – tai vienas dažniausių vasaros desertų. Jomis gardiname ledus, tortus, maišome su pienu ar gardžiuojames mirkydami jas į saldžią grietinėlę. Tačiau be įvairiausių saldžių receptų, braškėmis galima gardinti ir salotas.

Reikės:

Saujelės gražgarsčių,
7-8 tamsiųjų vynuogių be kauliukų,
1 kriaušės,
6 braškių,
100 g fetos sūrio,
1 šaukštelio alyvuogių aliejaus.

Paruošimo būdas

Visas daržoves ir vaisius nuplauti. Ant salotoms pasirinkto indo dugno dėti į kelias dalis supjaustytas vynuoges, ant jų – nuluptą ir supjaustytą kubeliais kriaušę. Tuomet ant šių vaisių padėti gražiai susuktą saujelę gražgarsčių. Supjaustytas braškes bei smulkintą fetą paskleisti ant indo turinio, pašlakstyti alyvuogių aliejumi.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų