Reikės:
4 paprikų,
0,5 kg maltos mėsos,
saujos garšvų,
petražolių,
2 morkų,
2 pomidorų,
vienos svogūno galvutės,
2 didesnių česnako skiltelių,
2 šaukštų pomidorų padažo,
aliejaus,
pipirų,
druskos.
Gaminimas:
Paprikas nuplaukite, išpjaukite kotelius ir išimkite sėklas. Nuplaukite ir nuskuskite morkas, smulkiai supjaustykite ir apvirkite. Mėsą, supjaustytus pomidorus, svogūną, česnaką pakepinkite įkaitintame aliejuje, sukrėskite pomidorų padažą. Pasūdykite, suberti pipirus ir sumeskite petražoles. Įdarykite paprikas ir pašaukite į orkaitę. Kepkite apie 30 min. Paprikas galima patiekti su virtomis ir orkaitėje apskrudintomis bulvėmis.
Naujausi komentarai