Reikės
2 l vandens;
2–3 sultinio kubelių;
3–4 vidutinio dydžio bulvių;
1 nedidelio poro;
1 vidutinio dydžio morkos;
500 g mėgstamo mėsos faršo;
200 g lydyto sūrelio;
žiupsnelio pipirų;
žiupsnelio nemaltų pipirų;
3–4 laurų lapelių;
šlakelio alyvuogių aliejaus;
žiupsnelio žalių pjaustytų arba džiovintų petražolių;
žiupsnelio žalių pjaustytų arba džiovintų krapų.
Į keptuvę įpilame šlakelį alyvuogių aliejaus ir pradedame kepinti pipirais bei laurų lapeliais pagardintą faršą. Į vandenį dedame sultinio kubelius, kubeliais supjaustytas bulves, morką (galima sutarkuoti burokine tarka). Gerai apskrudintą faršą pilame į puodą, suberiame supjaustytą porą ir galiausiai sudedame lydytą sūrelį. Baigdamos virti (patikrinkite, ar bulvės išvirusios), suberiame krapus ir petražoles.
Naujausi komentarai