Grietinėlėje marinuota vištienos filė Pereiti į pagrindinį turinį

Grietinėlėje marinuota vištienos filė

2014-03-21 12:55 diena.lt inf.
Grietinėlėje marinuota vištienos filė
Grietinėlėje marinuota vištienos filė / skanu.eu nuotr.

Vištienos filė gausis minkšta iš vidaus ir traški iš išorės.

Reikės:

500 gramų vištienos filė
200 ml liesos grietinėlės
Džiūvėsėlių
Druskos ir pipirų
Aliejaus

Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabaliukais, pagardinkite druska bei pipirais. Sudėkite gabaliukus į grietinėlę ir palikite šaldytuve 3-4 valandoms.

Tuomet filė gabaliukus apvoliokite džiūvėsėliuose. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite vištieną iš abiejų pusių. Mėsa gausis minkšta iš vidaus ir traški iš išorės.

Patiekite su pasirinktu garnyru.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra