Pereiti į pagrindinį turinį

Japoniška agurgų užkandėlė su imbierais

2014-06-10 09:30
Lsveikata.lt

Agurkų sunomono – tai lengvas, gardus japonų virtuvės užkandis, tinkantis paskanauti ir pietums, ir vakare, ar netgi kaip garnyras šalia kitų patiekalų.

Shutterstock nuotr.

Agurkų sunomono – tai lengvas, gardus japonų virtuvės užkandis, tinkantis paskanauti ir pietums, ir vakare, ar netgi kaip garnyras šalia kitų patiekalų.

Reikės:

2 didelių agurkų nuluptų,

1/3 puodelio ryžių acto,

4 šaukštelių baltojo cukraus,

1 šaukštelio druskos,

1 šaukštelio malto džiovinto imbiero.

Perpjaukite agurką pusiau ir išimkite didžiausias sėklas. Tuomet supjaustykite pailgomis plonomis riekelėmis. Mažame dubenyje supilkite actą, suberkite druską ir imbierą. Gerai išmaišykite. Sudėkite agurkus ir gerai išmaišykite. Prieš patiekiant mažiausiai valandą palaikykite šaldytuve. Skanaus!

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų