Pereiti į pagrindinį turinį

Juodųjų ridikų ir topinambų salotos

2015-12-20 12:20
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / Google nuotr.

Adventas – tai laikotarpis iki Kalėdų, kai tampame geresni, dvasingesni, kai, laukdami šviesos, stengiamės laikytis pasninko, atsisakydami tam tikrų valgių ir kartu leisdami organizmui pailsėti.

Reikės:

1 sauja topinambų,

2 morkos,

daiginti grikiai.

Padažui:

1 citrinos sultys,

1 šaukštelis medaus,

1 skiltelė česnako,

džiovintų krapų, druskos.

Gaminimas:

Daržoves sutarkuoti, sudėti daigintus grikius. Padažą ruošti atskirai. Juo užpilti salotas, sumaišyti. P.S. Grikius mirkyti 15 min., daiginti pusantros paros.

Salotos su kaliarope (foto, inde vyrauja gelsva spalva)

Virtus žirnius sumaišyti su pjaustytomis daržovėmis: kaliarope, rope, svogūno ropele, petražolių lapeliais. Paskaninti kariu, alyvuogių aliejumi, druska.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų