Jūra dvelkiantiems pietums – šefo siūlomas užkandis iš žuvies

Jūra dvelkiantiems pietums – šefo siūlomas užkandis iš žuvies

2017-07-15 12:47
LRT

„Palanga SPA“ virtuvės šefas Ernestas Viršilas pristato užkandžio receptą, dvelkiantį jūra – jūros ešerio kapotinį. Šį patiekalą, kurį sudaro vos keli ingredientai, galima pagaminti per 5 minutes.

Jūra dvelkiantiems pietums – šefo siūlomas užkandis iš žuvies
Jūra dvelkiantiems pietums – šefo siūlomas užkandis iš žuvies / Pixabay nuotr.

Jums reikės šių produktų:

ešerio ar kitos šviežios žuvies filė,

šalotinio svogūno,

vyšninių pomidorų,

žaliosios citrinos sukčių,

druskos,

alyvuogių aliejaus.

Kaip gaminti – reportaže.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų