Pereiti į pagrindinį turinį

K. Ignatavičiaus antis su čiobreliais (receptas)

2013-06-08 19:06
K. Ignatavičiaus  antis su čiobreliais (receptas)
K. Ignatavičiaus antis su čiobreliais (receptas) / Shutterstock nuotr.

Kauno miesto santuokos rūmų vadovas Kęstutis Ignatavičius pateikė anties su čiobreliais paruošimo receptą, neslėpdamas, kad jo autorė – marti Rasa.

Antį įtrinti druska, pipirais, apibarstyti čiobreliais ir įkišti  į kepimo rankovę. Laikyti tris paras šaltai. Išimtą antį apšlakstyti vieno apelsino sultimis, vėl įkišti į rankovę ir orkaitėje kepti dvi valandas 180 laipsnių temperatūroje.

Prie tokiu būdu paruoštos anties tiks amerikietiškai keptos orkaitėje bulvės (gerai nuplautos, bet neluptos, perpjautos išilgai).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų