Pereiti į pagrindinį turinį

Kaip pasigaminti pagrindinį Kūčių patiekalą?

Shutterstock nuotr.

Nuo senų laikų iš grūdų gaminamas patiekalas – kūčia – užimdavo svarbiausią vietą ant Kūčių vakarienės stalo. LRT televizijos laida „Labas rytas, Lietuva“ kviečia prisiminti tradicijas ir pasigaminti šį patiekalą kartu.

Kaip pasakojo Ramūnas Giraitis, restoranų grupės „Forto dvaras“ vyr. virėjas, patiekalui pasigaminti reikės šių ingredientų:

300 g avižų, žirnių, perlinių kruopų mišinio,

100 g medaus,

50 g aguonų,

100 g lazdyno riešutų.

Kaip visa tai paversti Kūčių patiekalu, žiūrėkite įraše.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų