Anot žinomos kulinarės, ėrienos mentei geriausiai tinka ilgas ir lėtas kepimas. „Siūlau pasigaminti ėrieną, „atsisukusią“ į Rytus, kur ji labai mėgstama. Ją marinuokite įtrindami dviem prieskoniais – maltu kuminu ir malta kalendra. Lėtai kepant šie aromatai labai gardžiai įsigers į mėsą“, – žada B. Nicholson.
Mėsai marinuoti prireiks druskos, pipirų, malto kumino, maltos kalendros, kelių česnako skiltelių, rozmarino.
Ryžiams paruošti reikės alyvuogių aliejaus, svogūno, cinamono lazdelių, žvaigždinių anyžių, kardamono ankščių, lauro lapelių, kumino sėklų, maltų kalenrų, česnako skiltelių, ryžių, daržovių sultinio, džiovintų abrikosų ar figų, auksinių razinų, džiovintų spanguolių, druskos, anakardžių, granato ir mėtų lapelių.
Naujausi komentarai