Pereiti į pagrindinį turinį

Keptas varškės sūris su prieskoniais

2015-06-26 07:23
DMN inf.
Keptas varškės sūris su prieskoniais
Keptas varškės sūris su prieskoniais / A. Ufarto/ BFL nuotr.

Savaitgalio pietų stalą verta papuošti ir tradiciniu varškės sūriu, kuriam neįprastą skonį suteiksite pagardindami jį prieskoniais. 

Reikės:

1 varškės sūrio,

1 šaukšto majonezo,

2–3 česnakų skiltelių,

1–2 šaukšteliai kmynų,

1 žiupsnio maltų aitriųjų paprikų,

1 žiupsnio kapotų šviežių petražolių.

Gaminimas:

Varškės sūrį padėkite ant riebalais pateptos folijos, aptepkite majonezu, apibarstykite smulkiai sukapotais česnakais, kmynais, pipirais. Tada sūrį suvyniokite į foliją ir kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje apie pusvalandį. Baigdami kepti, foliją praskleiskite ir pakepkite dar dešimt minučių, kol sūrio viršus gražiai apskrus. Patiekdami sūrį pabarstykite susmulkintomis petražolėmis. Skanaus!

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų