Kiaulienos suktinukai su faršu ir rūkytu kumpiu Pereiti į pagrindinį turinį

Kiaulienos suktinukai su faršu ir rūkytu kumpiu

2015-02-23 09:25
jokuboreceptai.lt
Kiaulienos suktinukai su faršu ir rūkytu kumpiu
Kiaulienos suktinukai su faršu ir rūkytu kumpiu / Shutterstock nuotr.

Suktinukai – estetiškai atrodantis ir gardus mėsos patiekalas, kuriam paruošti daug laiko nereikia. Tai puikus pasirinkimas šventiniams pietums – na ir kodėl reikėtų prie pagrindinio patiekalo praleisti visą dieną? Juk galima ne mažiau dėmesio skirti užkandžiams ir desertui… Ką gi, mažiau kalbų – daugiau darbų!

Sudėtinės dalys:

Kiaulienos faršas, 500 g

Kumpis, 100 g

Svogūnas, 1 vnt.

Malti pipirai, žiupsnelis

Druska, žiupsnelis

Čiobreliai, žiupsnelis

Petražolės, žiupsnelis

Gaminimas:

Svogūną apkepame keptuvėje su šlakeliu aliejaus, paskrudiname iki švelniai įrus. Atvėsiname.

Kiaulienos faršą šiek tiek pasūdome, pagardiname šviežiai maltais pipirais (kitais mėgstamais prieskoniais) bei žalumynais (petražolės, čiobreliai, salieras). Į mėsą įmaišome kepintus svogūnus.

Ant švaraus stalviršio ištiesiame rūkyto kumpio juostelę, paskirstome 1cm storio faršo mišinio per visą ilgį, peiliu priplojame prie kumpio juostelės. Suvyniojame į suktinuką ir persmeigiame mediniu smeigtuku, kad neišsileistų. Taip paruošiame visus suktinukus ir sudedame į kepimo formą.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje 20 min. Gero apetito!

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra