Pereiti į pagrindinį turinį

Lašiša medaus padaže

2015-10-21 13:00
DMN inf.
Lašiša medaus padaže
Lašiša medaus padaže / Shutterstock nuotr.

Rudenį verta pasirūpinti imuniteto stiprinimu, tad lašiša, kurioje gausu omega-3 puikus pasirinkimas.

Reikės:

400 g lašišos filė,

2 šaukštų medaus,

šaukšto garstyčių,

pusės citrinos,

50 g špinatų,

30 g vyšninių pomidorų,

druskos, maltų juodųjų pipirų (pagal skonį).

Medų sumaišykite su garstyčiomis, iš citrinos išspaustomis sultimis ir pagardinkite prieskoniais. Gautu mišiniu įtrinkite lašišą ir kepkite apie 20 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros, kol gražiai apskrus. Patiekite su špinatais ir pomidorais. Skanaus!

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų