Lavašas su pikantišku varškės įdaru Pereiti į pagrindinį turinį

Lavašas su pikantišku varškės įdaru

2013-04-25 14:58
Lavašas su pikantišku varškės       įdaru
Lavašas su pikantišku varškės įdaru / Jokūbo receptų nuotr.

Šįvakar siūlome pasigaminti itin gardaus lavašo su varškės įdaru, kuriam reikės:

300 g varškės;
1 vnt. lavašo (apie 25 x 50 cm);
krapų, pagal skonį;
5 vnt. krabų lazdelių;
10 vnt. juodųjų alyvuogių;
1 skiltelės česnako;
2 v. šaukštų majonezo;
2 v. šaukštų grietinės;
1 v. šaukšto garstyčių;
1 v. šaukšto Barbecue padažo;
maltų pipirų, pagal skonį;
druskos, pagal skonį.

Gaminimas:

1.    Dubenyje šakute pertriname varškę, kad neliktų stambių gumulėlių;

2.    Suberiame: smulkintus šviežius krapus, smulkintas alyvuoges, itin smulkiai susmulkintą česnako skiltelę. Pabarstome šviežiai maltais pipirais;

3.    Krabų lazdeles suplėšome plonais išilginiais siūlais;

4.    Gaminame padažą: keletą šaukštų majonezo, keletą šaukštų grietinės, šaukštą barbecue padažo, šiek tiek garstyčių padažo – viską gerai išmaišome. Pagardiname druska ir pipirais;

5.    Ant stalo ištiesiame lavašą, paskirstome ant jo padažą, tuomet – varškės įdarą. Tolygiai išdėliojame suplėšytas krabų lazdeles. Dailiai ir atidžiai susukame lavašą. Susuktą lavašą su įdaru padedame į šaldytuvą keletui valandų, kad įdaras įsigertų į lavašą;

6.    Supjaustome 1 cm griežinėliais ir valgome.

Turite mėgstamą receptą? Dažnai tenka gaminti? Siųskite savo receptus su nuotraukomis el. pašto adresu: [email protected].

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų