Pereiti į pagrindinį turinį

Lengvas ir skanus: obuolių pyragas

2014-02-25 13:50
DMN inf.
Lengvas ir skanus: obuolių pyragas
Lengvas ir skanus: obuolių pyragas / Shutterstock nuotr.

Sudėtinės dalys:
Obuoliai, 500 gramų
Kvietiniai miltai, 250 gramų
Cukrus, 150 gramų
Vanilinis cukrus, 15 gramų
Kepimo milteliai, 1 šaukštelis
Kiaušiniai, 4 vienetai
Cinamonas, truputį

Gaminimas:
Cukrų, vanilinį cukrų, kiaušinius, miltus bei kepimo miltelius gerai sumaišykite.
Obuolius nulupkite, išėmusi sėklalizdžius supjaustykite mažais gabalėliais ir įmaišykite į tešlą.
Sukrėskite tešlą į riebalais išteptą kepimo formą (siauresnę su aukštais kraštais ar bet kokią kitokią) ir kepkite apie 40-45 min. iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus!

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų