Pereiti į pagrindinį turinį

Moliūgų džemas

2015-10-08 15:30
DMN inf.
Shutterstock nuotr.

Rudens gėrybėms apdovanojus virtuvės šeimininkes ir šeimininkus idėjos vakuotiems produktams nesibaigia. Labai gardus moliūgų džemas pradžiugins ir šiandien, ir vėsų žiemos vakarą.

Reikės

1 kg cukinijų arba moliūgų,

3 citrinų,

žalio imbiero šaknies,

5–10 gvazdikėlių,

cukraus pagal skonį.

Gaminimas:

Cukiniją arba moliūgą nulupti, supjaustyti nedideliais kubeliais. Citrinos žievelę nutarkuoti, tarkuoti ir imbiero šaknies dalį – visa tai suberti ant cukinijų arba moliūgų, baltą citrinos odelę nulupti, citriną supjaustyti ir suberti kartu su cukrumi, gvazdikėliais. Virti, kol moliūgo gabaliukai taps gintarinės spalvos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų