Tofinienė
Fantastiškai gardi tofu „kiaušinienė“, idealiai tinkanti pusryčiams.
Jums reikės (1–2 porcijoms):
• 150 g kietojo tofu
• 2 skiltelių česnako
• 1 pomidoro
• 1 poro (baltoji dalis)
• 30-50 g cukinijos
• 1 v.š. sojų padažo
• ¼ a.š. malto kumino
• ¼ a.š. maltos kalendros
• ¼ a.š. maltos ciberžolės
• Petražolių
• Žiupsnis juodosios druskos „Kala Namak“ (nebūtinai, bet suteikia patiekalui kiaušinio skonio bei kvapo)
• Juodųjų pipirų pagal skonį
• Aliejaus kepimui
Kaip gaminti:
1. Sulaužome tofu nedideliais gabaliukais.
2. Pomidorą ir cukiniją supjaustome.
3. Petražoles sukapojame.
4. Česnako skilteles smulkiai supjaustome.
5. Keptuvėje įkaitiname 2 v.š. aliejaus. Beriame česnaką, svogūną, cukiniją ir maišant kepame 2-3 minutes.
6. Dedame pomidorus ir kepame dar 2-3 minutes.
7. Beriame tofu, įpilame sojos padažo, pagardiname prieskoniais ir viską gerai permaišome. Kepame 5 minutes.
8. Pagardiname petražolėmis, permaišome ir tiekiame.
Skanaus!
Naujausi komentarai