Pereiti į pagrindinį turinį

Omletas su garšvomis

2016-04-24 06:00
DMN inf.

Omletas – tikriausiai vienas iš populiariausių pasirinkimų pusryčiams. Gaminant šį paprastą patiekalą nesugaištama daug laiko, o ir fantazijai ribos plačios. Pavyzdžiui, omletas su garšva.

Shutterstock nuotr.

Reikės:

kiaušinių,

sviesto (geriau būtų lydytas),

svogūnų laiškų,

petražolių,

krapų,

pieno,

druskos.

Gaminimas:

Įkaitintame svieste pakepinkite svogūnus, sumeskite supjaustytą garšvą ir dar truputį pakepinkite, užpilkite gerai išplaktus kiaušinius su pienu, pasūdykite. Bebaigiantį kepti omletą apibarstykite sukapotais krapais ir petražolėmis. Skanaus!

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų