Kaip jį pasigaminti, mokė šefas Gasparas Fernandesas. Anot jo, į šiuos patiekalus dedama įvairių prieskonių mišinių, kurie suteikia specifinį, neretai aštrų skonį.
Patiekalas gali būti tiek vegetariškas, gaminamas iš įvairų daržovių, kokosų pieno, tiek ir su mėsa, žuvimi. Regioninėse virtuvėse kiekviena rūšis turi savitą pavadinimą.
Šįkart šefas mokė gaminti indišką karį su krevetėmis.
Reikės
7 krevečių, 0,5 a.š. kumino, 0,5 a.š. imbiero, 2 skiltelių česnako, 0,5 a.š. ciberžolės, kokoso, 0,5 a.š. kalendros sėklų, 150 g šviežių kalendrų, 0,5 a.š. aitriųjų pipirų dribsnių, gvazdikėlių.
Patiekalo gaminimo eigą stebėkite LRT televizijos laidoje „Labas rytas, Lietuva“.
Naujausi komentarai