Pereiti į pagrindinį turinį

Perlinių kruopų košė su tunu

2015-06-14 08:00
DMN inf.
Shutterstock nuotr.

Reikės:

150 g konservuoto tuno aliejuje,

300 g perlinių kruopų,

nedidelės cukinijos,

2 morkų,

svogūno,

4 valgomųjų šaukštų aliejaus,

druskos,

juodųjų pipirų (geriau šviežiai maltų).

Paruošimo būdas

Perlines kruopas iš vakaro užpilkite šaltu vandeniu ir palikite brinkti. Po to užpilkite švariu vandeniu, kad apsemtų kruopas, ir virkite apie 1 val. Tada perplaukite šaltu vandeniu ir palikite nuvarvėti.

Vėliau supjaustykite cukiniją, morkas ir svogūną, pakepinkite juos 10 min., kol suminkštės. Kruopas sumaišykite su daržovėmis, prieskoniais ir tunu.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų