Pereiti į pagrindinį turinį

Po sočių švenčių – lengvi ir maistingi pietūs

Po gausių žiemos švenčių vaišių siūloma pasigaminti salotas. Receptą pristato karšto maisto užkandinės-baro „The Great Tit“ virtuvės šefas Domas Sikorskis.

Pixabay nuotr.

Karštų bulvių kroketų ir degintų paprikų salotoms reikės:

10 orkaitėje keptų bulvių kroketų;

1/2 raudonosios degintos paprikos be odos;

15 g gražgarsčių;

20 g mėlynojo pelėsinio sūrio;

100 g plėšytos rūkytos vištienos krūtinėlės;

1/4 šiaudeliais pjaustyto mėlynojo svogūno;

2 šaukštų balzaminio acto;

50 ml tyro alyvuogių aliejaus;

1/2 citrinos sulčių;

15 g lygialapių petražolių;

1 šaukšto medaus.

Gaminimo instrukciją rasite čia

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų